Beschikbaarheid en reserveren

Over de vakantiewoning

Ons particuliere vakantiehuis is een heerlijk gelegen vrijstaand chalet van 70m2 aan de rand van het dorp Tanne. Het ligt op ong. 500m2 eigen grond wat grenst aan de vrije natuur. Het huis is geschikt voor max. 6 personen.

Kijk ook eens naar ons andere 5p huisje in de Harz op www.duitsland-vakantiehuisje.nl

Indeling

Het huis bestaat uit een woonkamer, 4 slaapkamers, badkamer, keuken, 2 terrassen en schuurtje. Het hele huis is voorzien van centrale verwarming. De auto(‘s) kunnen bij het huis geparkeerd worden.

Woonkamer

De woonkamer is een knusse en gezellige ‘Stube’ mét heerlijke open haard! De woonkamer biedt direct toegang aan het overdekte terras aan de achterzijde van het huis. In de woonkamer is een DVD speler met TV aanwezig.

Terras / tuin

Aan de voorzijde van het huis is heerlijk zonnig terras op het Zuiden voorzien van een grote picknick tafel. In de tuin is een grote stenen BBQ aanwezig. Het overdekte terras aan de achterzijde is op het Noorden gelegen en heeft uitzicht op een zgn. wildgehege. De ong. 500m2 grote tuin ligt deels op een helling, is open en grenst direct aan de natuur.

Slaapkamers

De slaapkamers bestaan uit een ouderslaapkamer in het souterain (heerlijk koel in de zomer) met een 2 persoonsbed (160x200cm) en op de bovenverdieping een kinderkamer met een ruim 1 persoonsbed (110x200cm), een slaapkamer met 2 persoonsbed (140x200cm) met daaraan gekoppeld een 1 persoonskamer met een ruim 1 persoonsbed (130x200cm)

Badkamer

De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel.

Keuken

De keuken is voorzien van alle gemakken zoals afwasmachine, koelkast, oven/combimagnetron en inductie kookplaat, in de kelder is een aparte kleine vriezer beschikbaar.

Schuur

Naast het huis is een schuurtje aanwezig, waar de vuilnis staat.

  • Heerlijke open haard!
  • Terras voor en achter het huis
  • Spot de herten in de Wildgehege!
  • Wandeltochten vanuit huis
  • Huur rechtstreeks van eigenaar / particulier